logo

Informatie

Na de basisschool volgt de opleiding op de middelbare school. Op de Topsport Talentschool (TTS) combineer je de middelbare school met je sport.
Je kunt je lessen bij ons komen volgen als:

  • je geselecteerd bent door één van de talentorganisaties (RTC's) waar we mee samenwerken
  • je een status hebt van de bond
  • je een aantoonbaar groot trainingsprogramma op hoog niveau hebt.

Op de TTS beginnen de lessen later waardoor er ‘s ochtends tijd is voor trainingen. Het onderwijs kan gevolgd worden op alle niveaus van VMBO KB klas 1 t/m VWO 6. Leerlingen met een VMBO BB advies volgen de lessen in de normale VMBO BB klassen, deze topsport leerlingen kunnen wel gebruik maken van de voordelen van een TTS.

Aanmelden schooljaar 2017/2018 voor TTS

Via de websites van de scholen van de Openbaar Onderwijs Groep Groningen (O2G2)  kunt u uw kind digitaal aanmelden voor het schooljaar 2017-2018. Wilt u uw kind bij onze school aanmelden, dan kunt u op de knop <digitaal aanmelden> klikken.

Wilt u liever het aanmeldingsformulier 2017-2018 handmatig invullen, ondertekenen en opsturen, dan kunt u het formulier hier downloaden en per post versturen naar onderstaand postadres:

Leerlingenadministratie
Postbus 744
9700AS Groningen

Het kan zijn dat u op het moment van aanmelden nog niet weet of uw zoon of dochter geselecteerd is door een RTC of een status heeft. U kunt uw zoon of dochter dan gewoon aanmelden. Wij zullen tijdens de intake procedure contact hebben met de RTC of de bond om te kijken of uw kind geselecteerd is of een status heeft gekregen. Mocht uw zoon of dochter een aantoonbaar groot trainingsprogramma hebben dan vragen wij u om een overzicht van dit trainingsprogramma mee te sturen met het aanmeldingsformulier. Het is mogelijk dat wij voor 1 mei niet weten of uw zoon of dochter geselecteerd is door een RTC of een status heeft gekregen van de bond, wij zullen uw zoon of dochter dan onder voorbehoud aannemen.

Topsport Talentschool

Bezoekadres:     Melisseweg 2, Groningen
Email:                 Intake.tts@werkmancollege.nl

 

Aanmelden voor de TTS Groningen

Vanaf 1 december 2016 kunt u uw zoon of dochter digitaal aanmelden voor het schooljaar 2017-2018 via de volgende link:   <digitaal aanmelden>

Verdere informatie vindt u onder het Menu 'Groep 8'.

Nieuws

Ouderavonden

dinsdag 19 september 2017
Op 25, 26 en 27 september zijn er ouderavonden op ...

Bereikbaarheid Groningen

woensdag 19 juli 2017
Binnenkort wordt gestart met verschillende bouw-/ ...

Women's volleyball Barcelona Cup

vrijdag 7 juli 2017
Twee keer goud voor RTC Groningen