logo

Kennismakingsdagen

Kennismaken met de Topsporttalentschool

Beleef onze school!

Op onze school binnenkijken en sfeer proeven is natuurlijk de allermooiste manier om kennis te maken en elkaar te ontmoeten. Helaas kunnen we je dit jaar vanwege corona niet samen met je ouders tijdens de ‘traditionele’ open dag (open dagen) op school ontvangen. Daarvoor in de plaats organiseren we de Beleefmaanden. Dit is een initiatief van scholenmarktgroningen.nl en biedt jou en je ouders verschillende manieren om meer te weten te komen over onze school.

Bezoek je nieuwe school
Dit jaar kunnen belangstellende leerlingen in kleine groepjes onze school bezoeken. Daarvoor moet je je van te voren wel aanmelden. 

Ouders
In verband met de coronamaatregelen kunnen ouders dit jaar helaas niet mee om de VO-scholen te bezoeken. Voor hen organiseren wij verschillende online kennismakingssessies en vragenuurtjes. 

Aanmelden voor activiteiten
Aanmelden voor een (online) kennismakingsbezoek doe je via onze scholenpagina op de site van scholenmarktgroningen.nl. Onderaan de pagina zie je alle activiteiten staan waarvoor jij en je ouders zich kunnen aanmelden. 

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je iets specifieks weten over onze school? Neem dan gerust contact op via sportcoordinatie.tts@o2g2.nl

Op weg naar de brugklas
We willen je graag op allerlei manieren goed op weg helpen naar de brugklas. Daarom verschijnt ook dit jaar weer het ‘Op weg naar de brugklas’. In het boekje lees je alles over de 11 VO-scholen van Openbaar Onderwijs Groningen en krijg je allerlei tips voor het kiezen van een school. Alle basisscholen in de stad en in de regio krijgen de brochures toegestuurd.  Maar je kunt je het boekje hier ook alvast bekijken.

afbeelding
Aanmelden voor de TTS Groningen

U kunt u uw zoon of dochter digitaal aanmelden voor het schooljaar 2021-2022
Meer informatie vindt u onder het Menu 'Aanmelden'.

Nieuws
afbeelding

TTS ook voor dansers!

dinsdag 10 november 2020
De Topsport Talentschool gaat vanaf leerjaar 2020 ...
afbeelding

Spreekuren fysio

donderdag 3 september 2020
Natuurlijk zijn de fysio's van MCZ ook dit sc ...