Een dag op school

Topsporters en topdansers

De lessen voor de topsporters en topdansers beginnen bij ons om elf uur en eindigen om vier uur. In de ochtenduren kun je je eigen trainingsprogramma volgen.

SportLifeStyle

Voor elf uur volg je verschillende vakken die te maken hebben met sport. Je doet mee met gave clinics, zoals klimmen, basketbal, boksen of schaatsen. Ook krijg je dan lessen over sport en gezondheid, voeding en sportgeschiedenis. En je hebt lichamelijke oefening en beeldende vorming. De schooldag eindigt om drie uur of om half vier.

DansLifeStyle

Tot elf uur volg je lessen die te maken hebben met dans, muziek en acteren. Ook krijg je interessante lessen over kunst en cultuur. Ook krijg je dan lichamelijke oefening en beeldende vorming. De schooldag eindigt om drie uur of om half vier.

Alle leerlingen

Je krijgt elke dag een half uur studiebegeleiding met je mentor. Daarna volg je afwisselend instructielessen en daltonlessen.

Wij hebben op onze school geen tussenuren. Als een instructieles uitvalt, kun je kiezen voor extra daltonwerktijd. Als je ’s morgens geen training hebt, dan kunnen we je rooster aanpassen. Voor extra trainingen of wedstrijden kun je vrij krijgen of uitstel krijgen voor toetsen en opdrachten.